Kontaktformulär: Mail till IslamGuiden

Kära besökare!

Vi, på IslamGuiden, får många mail från läsarna som vill ha hjälp med sina frågor, vilket är ju mycket glädjande för oss. Men eftersom vi är få som underhåller denna webbplats, dessutom på ideel basis, hinner vi tyvärr inte att svara på alla mail i tid. Detta gör att en del besökare blir sura och skickar ett argit mail i tron att vi ignorerat deras mail avsiktligt. Men så är inte fallet, utan snarare tvärtom vi vill gärna ha tid för att svara på alla mail.

För att göra det hela hanterbart både för er och för oss så föreslår vi följande: Är du nyfiken och vill veta mer om islam, så ställ dina frågor direkt till Syster-online här på IslamGuiden.

Skolelever som är ute efter material om Islam för skoluppsatser, hänvisar vi de tillbaka till materialet på IslamGuiden och andra länkar som webbplatsen tipsar om. Men räkna inte med något svar direkt från oss för vi hinner inte med detta.

För andra enkla frågor räkna med ca en veckas svarsfrekvens, men det brukar gå fortare.

Vi försöker i möjligaste mån att hålla ovanstående svarsfrekvenser med er, men om du ändå inte får något svar i tid, så bli inte sur på oss för vi ev. inte hunnit utforma ett svar på din fråga. Skicka istället en påminnelse så ska vi insha-Allah hjälpa dig i nästa omgång.

Varsågod ställ din fråga genom att fylla i följande formulär:


Namn:
Email:
Ämne:
Meddelande:
 
www.islamguiden.com